Сходи на горище і як їх правильно вибрати?

24 октября 2019, 09:08

Сходи на горище - це безпечне і зручне рішення для підйому на горище. На сьогоднішній день асортимент моделей досить великий, тому кожен може вибрати модель за тими властивостями, які йому потрібні. Дерев'яні і металеві, складні і ножиці - і це далеко не всі параметри, які включають в себе горищні сходи. Для зручності вибору сходів в цій статті ми розглянемо характеристики моделей, виділяючи їх переваги, і розповімо про відмінності від інших конструкцій. Замовити горищні сходи по хорошей цене ви можете за посиланням.


Матеріал виготовлення

Сходи на горище за матеріалом виготовлення діляться на дерев'яні і металеві. Виконана з деревини сосни, дерев'яні сходи впишеться в затишний інтер'єр заміського будинку. При бажанні сходи можна пофарбувати в улюблений колір, і вона стане справжньою родзинкою вашого інтер'єру. Металеві моделі підходять для більш частого використання, так як мають високу функціональність і міцністю, витримуючи навантаження до 200 кг.

механізм відкривання

За механізмом відкривання сходів бувають складні, розсувні і ножиці. Безумовно, за рахунок своєї можливості складатися в стелю все горищні сходи економлять простір вашого будинку. А ножичний система гарна ще й тим, що її можна встановити там, де недостатньо місця для розкладання секційних сходів.

Утеплені горищні сходи

Найчастіше горища в заміських будинках бувають холодними, а це значить, що люк сходи повинен захищати житлове приміщення від проникнення холодного повітря. У цьому випадку варто розглянути утеплені моделі горищних сходів: вони обладнані спеціальним люком з декількома контурами ущільнювачів. Товщина такої кришки може досягати 80 мм, за рахунок чого люк зберігає тепло всередині будинку.

При виборі моделі варто звернути увагу на її міцність і стійкість. За це відповідають складові елементи сходів: механізм «ластівчин хвіст» і посилені петлі додадуть надійність всієї конструкції, бічний поручень і протиковзкі виїмки на ступенях зроблять підйом і спуск максимально комфортним і безпечним, а пластикові наконечники на ніжках не тільки забезпечать додаткову стійкість, але і захистять пол вашого будинку від подряпин.
Вернуться назад
На печать
Источник: //stroy-kz.com/news/Stroitelnie_stati/16505-Shodi-na-gorishche-і-yak-ih-pravilno-vibrati.html