Статусні міжкімнатні двері як доповнення чи основний акцент дизайну кімнати

30 января 2019, 15:13

Важливу роль у створенні домашнього затишку та гармонії інтер’єру відіграють двері міжкімнатні. Відрадно, що на сучасному ринку є багато різновидів дверей, які відрізняються формою, відтінком, типом матеріалу. Але справді якісні та добротні двері виготовляють тільки перевірені часом виробники. Такі двері представлені на сайті компании Status Doors.

Це відома фабрика міжкімнатних дверей, яка працює з найсучаснішим обладнанням та якісними матеріалами. Завдяки суворому контролю всіх етапів виробництва вдається створити продукцію високої якості.

Чому двері від Статус такі популярні серед клієнтів? По-перше, для виготовлення кожного дверного полотна використовуються тільки натуральні матеріали – хвойні породи дерев, масив дуба та дубовий шпон. Клієнти, які надають перевагу цінним породам дерева, можуть замовити дубові двері – еталон благородства та шляхетності. Такі двері привабливо виглядають, вони міцні та надійні. Навіть при різких перепадах температурах та механічних навантаженнях, двері здатні зберігати естетичність та привабливість.

Якщо клієнт хоче купити не менш красиві та надійні двері, але за нижчою вартістю, він може обрати міжкімнатні двері з дубового шпона. Тонкі листи цінної деревини не тільки зберігають природну фактуру, а й експлуатаційні характеристики. Сучасне виробництво шпону дозволяє виготовляти листи з різноманітними візерунками, відтінками та фактурою. А найосновніший аргумент на користь шпонованих дверей – їхня екологічність.

Як підібрати міжкімнатні двері для дому

Зазвичай, міжкімнатні двері вибирають як доповнення чи основний акцент дизайну кімнати. Якщо клієнт не впевнений у власних поглядах та рішеннях, він може звернутися за допомогою до професійного дизайнера. Та не обов’язково бути спеціалістом, щоб знати основні ази. Наприклад, у домі всі двері мають бути встановлені в одній колірній гамі. Особливо, якщо вони виходять у спільний коридор.

Для високих і просторих приміщень можна обирати двері темних відтінків, а для компактних кімнат навпаки – світлі та з скляними вставками. Стильно виглядають двері, які за відтінком відповідають меблям, плінтусам та підлозі.

Також у залежності від особливостей експлуатації вимоги до міцності та надійності міжкімнатних дверей будуть різними. Адже в ванній кімнаті вони мають витримувати перепади температур та вологість, в спальні – відповідати вимогам звукоізоляції.

Завітавши до даного інтернет-магазину, тут можна знайти відповідну на всі випадки продукцію з України та Європи. Усі двері мають гарантію терміном від п’яти років.

Вернуться назад
На печать
Источник: //stroy-kz.com/news/Dizayn_interera/16196-statusn-mzhkmnatn-dver.html